23.58

tjenna !
Sitter här och kollar på Wild kids avsnitt, så himla gulliga :D

Dagen började inte så bra. Försov mej, fick cykla racer till skolan. Kom till skolan och gick till 12.15. Åkte till stan med johanna och köpte godis :D Det gick ju åt rätt snabbt !
Sen va de hem och ta de lugnt , kolla på tv och äta godis :)
Klockan 17.00 gick jag till johanna med Tubbe och vi tog en promenad hem till mej. Vi slappa framför datorn och tv med Lets dance. Laila är forfarande bäst ! De va bra att Carl Jan åkte ut !
Aja. Vi blev skit varma så vi tog en cykel tur . Sen åkte hon hem och nu sitter jag som sagt och kollar på Wild kids.

Imorgon har jag match så jag får väll snart krypa till kojs.
Kram(L)



fööööööööörlåt.

.... för att jag inte bloggat på ett tag ! Har lixom inte haft tid .

Aja. Idag va de skola som vanligt. Rätt chill , började 10.00 så de va gött :D
Efter skolan så åkte jag och hämtade min hund hos mormor och cyklade hem. När jag kom hem va jag typ hungrig som en häst så jag gjorde pannkakor till mej och min kära lillasyster. Dom uppskattades av Ellen ialla fall :)
Nu har jag presic kommit hem från träningen och ska kolla på 'Sveriges värsta bildförare'. Enda haken är att jag måste plugga kemi. Har prov imorgon. Kemi boken ligger lixom och stirrar på mej , typ 'öppna och läs mej'  haha

Så jag får väll plugga lite nu då ,
action !
pusssssssss (L)


lördag.

halo. Idag har jag vartit i Trollhättan och spelat match. 19-18 eller nått. Mer spänning kunde de inte bli, men de va gött att vi vann ialla fall :)

Nu kollar jag på Melodifestivalen. Tycker inte de är sådär jätte bra låtar med denna gången. Dom bästa va typ E.M.D , velvet och molly. Kul att E.M.D och Molly Sandén gick till globen ! Molly är så himla fin.
BWO hatar jag och kommer alltid att göra. Alexander Bard är ett stort skämt! Idag hade han en ridhjälm på huvudet och vi ska inte tala om hans skägg !?
Aja, alla får väll se ut som dom vill :P

 Nu ska jag äta pappas underbara kyckling och sen ska jag kolla på Hot chick :D
Kram


HK Linne (LL)

GRATTIS ELLEN !

Idag fyller min lillasyster 11 år.
Så det blev tidig uppstigning för att fira henne med frukost och paket på sängen. Väldigt mysigt !
Sen åkte jag till skolan. Sönder stressad som vanligt. Gick till 12.00 efter de åkte jag och johanna till stan och köpte en liten present till Ellen. Det fick bli ansiktsmask, lite kul :D Hittade en massa kläder på stan, självklart har man inga pengar... typiskt ! Får dra med mamma till stan i morgon.
Ikväll har familjen vart och bowlat och ätit. De började inte så bra. Jag va sur och tog ut de på ellen. Jag råkade slå henne och då började hon gråta och mamma blev arg. Aja , det gick över efter ett tag och tillslut blev en mycket lyckad kväll.

Nu sitter jag och kollar på Hjälp .
Hörs i morgon. pusssssssssssssss♥



GRATTIS ! (L)



Hej hopp i lingonskogen

Skola idag som vanligt men vi hade sovmorgon till klockan tio så de va gött. Gick i skolan till 14.00 sen vare hem och äta och sen träning. Träningen va faktiskt kul idag !
Sitter och kollar på Sveriges värsta bilförare. Så himla bra. Skrattar så att jag lipar ! Anita är ju bäst :D
Måste plugga SO, har läxförhör i morgon. Skönt att de är fredag i morgon , skönt med helg.

Nu måste jag plugga
pusssssss

hejsan.

asså kan det bli sommar snart !? Jag är så himla trött på de här ruggiga vädret. Så himla kallt! Ligger här nerbäddad och kollar på tv. Måste äta något innan jag svimmar. Sen blir de plugg. Jag hatar skolan just nu. Jag har 2prov och ett läxförhör tills på fredag och spanska tills imorgon. Jag ska ta mej ett bad för att få upp värmen.

kanske skriver mer sen. puss


17/2

Sjukt trög och tråkig dag !
Först skola till 15.00 sen hem snabbt och sen till träningen som gick lite sisådär. Körde lite pass, växlar och skott. Inte så jobbigt vilket är gött när man är trött.
I kväll börjar DR.House nya avsnitt som jag ska kolla på. Grymt bra, älskar house :D
Nu ska jag ta mej något att äta och bara ta det lugnt.

Puss&kram skumbanan

söööndag

Söndag och sista dagen på lovet.  Har precis spelat match så nu har jag blödande knän, måste köpa knäskydd ! Som plåster på såren äter på den skit goda mörka chokladen jag fick av johanna och frida från Switzerland.
Lite senare måste städa och hitta prao plats med, vilket jag verkligen inte orkar :P

aja, nu ska jag ta de chill och spela fotbollsspel med lillasyster.
Hörs !





8-1



8-1 slutade matchen mellan Färjestad och Frölunda ! Härligt !


alla hjärtans dag (LL)

Lördag & alla hjärtans dag !
Först stan och leta byxor. De blev inga , tyvärr är jag väldigt kräsen :P
Ikväll skulle mina päron gå på bio, men de blev inget så jag slipper att va barnvakt.  Jag ska nog ta de lugnt framför tv:n med melodifestivalen. Två andra bra filmer som sänds vid samma tid är Bruce den allsmäktige & The perfect man.
Beslutsångest .

Nu ska jag gå ut och åka pulka ! Fortsatt glad alla hjärtans dag !
puss♥


nattuggla

Klockan är 01.40 och jag kan inte sova så jag  sitter här och kollar på high scool musical 3 klipp på youtube. Jag har förälskat mej i filmen!
Jag har sett den 5 gånger på två dagar. Snart världsrekord


Jag försöker förstå mej på hur man gör en header, vilket inte är de lättaste.. haha. Just nu är bloggen vääääääääldigt tråkig.


neh nu ska jag spela lite ps2 så att jag blir trött.
godnatt

ny blogg

Nu gör jag ett nytt försök med denna blogg. Jag har haft en innan som inte gick vidare bra så nu börjar vi om på noll. Hoppas några har lust att läsa den.

Idag har jag haft en riktigt slappdag. Riktigt gött faktiskt. De blev lite handbolls & fotbolls straffar med systra me. Imorgon blir de förhoppningsvis jeans köp.
Nu ska jag kolla hockey, Malmö - AIK !  Hejja malmö :D

hörs. ♥

RSS 2.0