hemma

Nu är jag hemma efter 1dag i karlstad!
Igår när vi kom fram packade vi bara in grejerna och sedan gick vi till ishallen! Vi hade världens bästa platser.
Matchen va alldeles för spännande för mej. Det börja dåligt för färjestads del. 2-1. I 16:onde minuten i 3:dje perioden satte dom 2-2 och de ledde till förlängning! Inte bra för mina nerver :P I alla fall. Tiden gick och helt plötsligt dömmer dommarna straff! Snacka om att alla ställde sej upp och bua ut dommarn! Jonas ' monstret' gustavsson lät inte HV spelarn sätta pucken och tur de för då hade dom vunnit. Spelet fortsatte och tillslut satte dom pucken rakt i mål. Det va verkligen en rolig men nervös match ! Bättre present kan man faktiskt inte önska sej!
Så nu ikväll laddar vi upp här i soffan i stället med popcorn och cola . Nu jävlar tar dom hem SM GULDET till karlstad/färjestad!!!

Jo justde , idag när vi va och åt i hallen så står vi i kön till maten. Då kommer självaste Rickard Wallin och Jonas Gustavsson!  Skit ballt :D